Tjänster

Från kaos till harmoni

Servicejobb av kvalitet

På Fait Rapidement erbjuder vi ett brett utbud av byggtjänster som är skräddarsydda för att passa våra kunders behov. Vi är specialiserade på byggnation, renovering, försäkringsskador, plattsättning och montering. Oavsett om du vill bygga om ditt kök, göra en tillbyggnad på ditt hus, eller reparera en försäkringsskada, så är vi här för att hjälpa till.

Vårt erfarna team av professionella byggare arbetar alltid med noggrannhet och precision för att se till att du får det bästa möjliga resultatet. Vi är stolta över att alltid hålla en hög standard när det kommer till kvalitet och service, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi hjälper dig i hela processen

Från idé till färdigt resultat

Har ni funderat på att det kanske är dags att göra om där hemma? Eller är ni ett företag som ska bygga om någonting från grunden? Vi är en byggfirma med erfarenhet och stor kompetens, det finns inga jobb som är för stora eller för små för oss. Vi har flera olika tjänster att erbjuda och tar hand om allting från start till slut. Du som kund kommer alltid att vara med och påverka under bygget och vi ger tips samt råd om hållbarhet och design för ett så lyckat resultat som möjligt. 

Din partner vid försäkringsskador

Lång erfarenhet av försäkringsskador

När olyckan inträffar och en försäkringsskada uppstår, kan det vara överväldigande att försöka hantera allt själv. Det är där Fait Rapidement kommer in i bilden. Vi är experter på att hantera försäkringsskador och har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att navigera genom hela processen. Vårt team av arbetar alltid med största noggrannhet och precision för att se till att resultatet blir så bra som det kan bli. Vi har ett brett utbud av byggtjänster för att hjälpa dig att lösa försäkringsskador på ett smidigt sätt och se till att du får tillbaka det du förlorat. Med oss som din partner kan du vara säker på att du får kvalitetsservice för att komma tillbaka till vardagen efter en försäkringsskada.